hits

maleneestokke

5 ting jeg gleder meg til i sommer

 • Publisert: 20.06.2017, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • Det er offisielt sommer, dere! Denne posten skulle kanskje vært ute litt tidligere, men bedre sent en aldri sier vi. I fjor sommer gikk jeg høygravid, og det føles ikke ut som det såå lenge siden, selv om det føles ut som en evighet siden sist sommer. Men endelig er den her igjen! Her er 5 jeg gleder meg til å gjøre denne sommeren:

  Jobbe. Selv om jeg jobber hele året ellers, er det så deilig å få jobbe og tjene litt ekstra penger en ellers i året. Jobbplanen er allerede satt opp, slik at jeg kan planlegge andre ting utenom jobben, og det passer meg ypperlig. 

  Små utflukter. Å planlegge turer og andre ting med venner og familie. Etter jeg ble mamma har morsrollen blitt veldig viktig for meg, naturligvis. Men nå som mini er blitt stor, er det lettere for meg å planlegge litt andre ting også. Jeg gleder meg til fine kvelder ute på terrassen blant annet, også blir det nok noen piknikker og muligens dagsturer om været tillater det her på vestlandet!

  Reise på Ferie. Nå skal jeg jobbe noen uker til, også skal jeg ha to uker ferie. I år går turen til Montenegro, og jeg gleder meg såå mye! Liten avkobling fra hverdagen.

  Være mor. Jeg elsker morsrollen, og jeg er så stolt over min lille krabat! Jeg gleder meg til å se hvor mye mer hun utvikler seg. Jeg har også ett lite håp om at hun tar sine første steg denne sommeren :-) 


   

  Shopping. De som kjenner meg best vet at jeg er over gjennomsnittet glad i shopping, men hater å bruke for mye penger på det. Men om sommeren er det lov å skli liitt utfor den kanten mener jeg! 

  Være sammen med familien. Familien min betyr veldig masse for meg, og jeg kunne ikke klart meg uten dem. Jeg gleder meg til å tilbringe enda mer tid sammen med dem <3

  I år blir sommerferien slik, og det er helt greit for meg! Malakoff og andre slike eventer er ikke ett alternativ for meg. Aurora er også for liten til at jeg og Christoffer kan reise en tur bare oss to, men slike ting kan vi ta igjen etterhvert når hun blir eldre :-) 

  Hva er dine planer? :-)

   

   

   

 • Publisert: 20.06.2017, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  21.06.2017 kl.00:31

  Mangen fine planer :) her blir det en tur til Kristiansand,Mjøndalen, Drammen og Sverige :) så blir det og tilbringe tid med familien og venner :D

  Malene Stokke

  25.06.2017 kl.14:42

  Anonym: så koselig! Ha en fin ferie :-)

  Skriv en ny kommentar