hits

maleneestokke

Den siste tiden

 • Publisert: 26.10.2017, 12:08
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Nå er det en stund siden sist, men nå er jeg tilbake. Siden sist har det skjedd så utrolig masse, og nå skal jeg dele det med dere. I forrige innlegg skrev jeg at jeg fikk en veldig hyggelig telefon, og at jeg gleder meg til å fortelle dere hva, De fleste herfra har nok fått det med seg siden jeg er så sent ute, som vanlig. MEN! VI HAR KJØPT OSS HUS OG JEG ER OVERLYKKELIG!! Endelig har vi fått vår egen plass, det føles så deilig. 

  Så den siste tiden har gått til oppussing. Vi er enda ikkje kommet oss helt på plass, men ting skjer sakte med sikkert. Til nå har vi pusset opp stue og kjøkken. Vi har også revet veggen i mellom, slik at vi har åpen løsning, og jeg kan ikke si meg noe annet en ekstremt fornøyd. Vi mangler fortsatt litt småting her og der, og når det er på plass så skal jeg vise dere. Nå holder vi på å male midtgangen til hvitt fra panel, så det blir bra. Jeg hater panel... Jeg gleder til hele huset er ferdig, for her skal nemlig alle rom få seg en skikkelig oppgradering :-D

  Jeg kan vise dere før og etter bilde av kjøkkenet, hvertfall!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Her har vi altså spraylakkert kjøkkenet hvitt, og kjøpt nye handtak til skap og skuffer. Christoffer jobber jo som blikkenslager og har derfor laget aluminiums plater mellom overskapene og benken, det ble så bra! vi har også fått glassplater og lys i glasskapet, noe som ble så mye bedre. Det som mangler er en "pipehatt" rundt den greia over, også ny komfyr! Ledningene skal også skjules av en elektriker. Jeg er så glad jeg har en samboer som får til alt, altså!

  Resten viser jeg dere senere, når alt det siste er på plass. Kanskje det blir video? vi får se! Jeg er i hvertfall veldig stolt over alt vi har fått til, og ikke minst min kjære samboer som jobbet dag og natt og har vært så flink! 

  Vi snakkes! 

   

 • Publisert: 26.10.2017, 12:08
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer